+ bk_femmez_back

De BeautyKeet @ FemmeZ!

Na een uiterst geslaagde eerste editie in 2016 is er ook dit jaar weer een FemmeZ-evenement op een heel erg speciale locatie: The Fellowship of Acoustics in Dedemsvaart. Op het FemmeZ-evenement in Dedemsvaart vind je alles op het gebied van beauty, lifestyle, gezondheid, werk en ontspanning. Het belooft weer een druk, gezellig en leuke avond te worden!

En helemaal leuk: De BeautyKeet is dit keer ook van de partij! We zijn namelijk gek op nieuwe dingen ontdekken en nieuwe mensen ontmoeten! Schrijf het dus vast in je agenda: maandagavond 1 mei 2017 tussen 19:00 uur en 22:00 uur!

Omdat we het té leuk zouden vinden om jou er die avond bij te hebben, geven we een kaartje voor dit fantastische evenement weg! Wil je weten hoe? Ga dan naar onze officiële Facebookpagina! Hopelijk tot 1 mei!

bk_femmez_tickettwee

+ beautykeet_danielle

Perfecte wimpers bij de Beautykeet!

Ben je ontevreden over je eigen wimpers of heb je weinig tijd voor een dagelijkse make-upsessie? Kunstwimpers zijn dan een ultieme uitkomst! Prachtige, volle wimpers die er verzorgd en vrouwelijk uit blijven zien. Geschikt voor elke dag, maar ook ideaal voor speciale gelegenheden zoals een verjaardag, trouwerij of de feestdagen.

De Beautykeet heeft vanaf heden een gediplomeerde wimperstyliste in huis voor het professioneel zetten van kunstwimpers.

Erkend wimperstyliste Danielle Odink komt op afspraak je wimpers zetten bij De Beautykeet. Een nieuwe set wimpers heb je voor vijftig euro, bijvullen vanaf vijftien euro. Wacht dus niet langer en maak een afspraak bij De Beautykeet!

+ contouring_01

Contouring Make-up bij de BeautyKeet!

Bij de BeautyKeet gaan wij graag mee in de laatste trends en daarom bieden we nu ook Contouring make-up aan! Beeldhouwen met licht en schaduw, The Power of Light noemen we dat!

Gedefineerde gelaatstrekken en een natuurlijke look. Deze make-up trend richt zich op het gelaat en laat zien wat je in huis hebt en uiteraard wie je bent. Met de nieuwe contouring-lijn van Alcina maken we de perfecte individuele look voor jou. Door bewust te spelen met licht en schaduwen benadrukken we bepaalde delen van je gelaat, voor een perfecte, vlekkeloze teint!

Wie bijvoorbeeld altijd al een smallere neus of hogere jukbeenderen gewenst heeft, kan nu snel met eenvoudige stappen de gezichtsvorm modelleren met make-up om het echt zo te laten lijken.

Of het nu voor dagelijks gebruik of een grootse entree is, het kan nooit kwaad om de nieuwe en innovatieve texturen van de Creme en poeder contouring te leren kennen.
Kom langs in de salon en maak nu gratis kennis met de 3 minuten methode om ook jou gelaat in het beste licht te zetten!

 

contouring_02

+ bepure_2

Lente & Zomer Make-up bij De BeautyKeet

Nieuw bij de BeautyKeet: Lente en zomer make-up! Be Pure, Be Chic, Be You!

Alicina trendkleuren voor de lente en de zomer weerspiegelen vrouwelijkheid en opwindende facetten. Je kunt bij de BeautyKeet terecht voor kleuren en producten voor alledag, voor een business look  of een super elegante gala look!

De look Be Pure reflecteert de vrouw die in haar en make-up de nodige durf heeft en van afwisseling houdt.

Be Chic staat voor de vrouw die van een meer romantische, gala look houdt. Maar Pure of Chic: in de lente en zomer focus op: BE YOU!

alcina_summer_spring

 

 

+ maskers_2

Maskers van Mooija.

Maskers van Mooija nu ook in de BeautyKeet! Nu in een korte behandeling voor €25,-. Voor elke huid wat wils! Kom snel langs en maak op deze plek een afspraak!